Albire Dentară cu Laserul

Servicii Profesionale de Albire Dentară București

Știai că acum poți opta pentru albirea dentară cu laser?

Albirea dentară cu laser este un mod sigur și eficient de a schimba culoarea dinților. Laserul acționează prin descompunerea decolorării de pe suprafața dinților, transformând dinții tăi în nuanța dorită.
Albirea dentară este o procedură nechirurgicală, efectuată în cabinet și există diferite tipuri de tratamente, în funcție de cât de decolorați sunt dinții și de cât timp dorești să dedici procesului de albire.

Dinți mai albi, rapid și fără durere!

Care sunt etapele albirii dentare?
Trebuie să știm că albirea profesională în general se realizează pe o perioadă de câteva săptămâni, pe parcursul a mai multor ședințe. Numărul și durata acestora este stabilită de medic, în funcție de stadiul inițial al danturii tale înainte de începerea procedurii.

Mai concret, etapele procesului de albire presupun:

Testimonial video

Beneficii ale albirii dentare cu laserul:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Procedura de albire dentară cu laserul este considerată sigură și non-invazivă atunci când este efectuată de către personal medical calificat. Laserul utilizat în albirea dentară are un nivel scăzut de risc și este proiectat pentru a proteja smalțul dentar și a oferi pacienților rezultate sigure și durabile.

auzele comune ale decolorării dentare includ consumul de alimente și băuturi colorate, fumatul, îmbătrânirea și anumite afecțiuni dentare. Albirea cu laserul poate fi foarte eficientă în tratarea acestor decolorări, oferind pacienților un zâmbet mai strălucitor și mai sănătos.

Durata procedurii de albire dentară cu laserul poate varia în funcție de gradul de decolorare a dinților și de obiectivele pacientului, iar rezultatele pot fi durabile în funcție de stilul de viață al pacientului și de măsurile de igienă orală pe care acesta le respectă după procedură.

După procedura de albire dentară cu laserul, este recomandat să se evite consumul excesiv de alimente și băuturi colorate, fumatul și alte obiceiuri care ar putea duce la decolorarea dinților. De asemenea, se recomandă o igienă orală riguroasă, inclusiv periajul regulat al dinților și utilizarea aței dentare, pentru menținerea rezultatelor albirii pe termen lung.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Albire Dentară Laser

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de albire dentară pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: