Albire Dentară cu Laserul

Servicii Profesionale de Albire Dentară București

Știai că acum poți opta pentru albirea dentară cu laser?

Albirea dentară cu laser este un mod sigur și eficient de a schimba culoarea dinților. Laserul acționează prin descompunerea decolorării de pe suprafața dinților, transformând dinții tăi în nuanța dorită.
Albirea dentară este o procedură nechirurgicală, efectuată în cabinet și există diferite tipuri de tratamente, în funcție de cât de decolorați sunt dinții și de cât timp dorești să dedici procesului de albire.

Dinți mai albi, rapid și fără durere!

Care sunt etapele albirii dentare?
Trebuie să știm că albirea profesională în general se realizează pe o perioadă de câteva săptămâni, pe parcursul a mai multor ședințe. Numărul și durata acestora este stabilită de medic, în funcție de stadiul inițial al danturii tale înainte de începerea procedurii.

Mai concret, etapele procesului de albire presupun:

Testimonial video

Beneficii ale albirii dentare cu laserul:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Procedura de albire dentară cu laserul este considerată sigură și non-invazivă atunci când este efectuată de către personal medical calificat. Laserul utilizat în albirea dentară are un nivel scăzut de risc și este proiectat pentru a proteja smalțul dentar și a oferi pacienților rezultate sigure și durabile.

auzele comune ale decolorării dentare includ consumul de alimente și băuturi colorate, fumatul, îmbătrânirea și anumite afecțiuni dentare. Albirea cu laserul poate fi foarte eficientă în tratarea acestor decolorări, oferind pacienților un zâmbet mai strălucitor și mai sănătos.

Durata procedurii de albire dentară cu laserul poate varia în funcție de gradul de decolorare a dinților și de obiectivele pacientului, iar rezultatele pot fi durabile în funcție de stilul de viață al pacientului și de măsurile de igienă orală pe care acesta le respectă după procedură.

După procedura de albire dentară cu laserul, este recomandat să se evite consumul excesiv de alimente și băuturi colorate, fumatul și alte obiceiuri care ar putea duce la decolorarea dinților. De asemenea, se recomandă o igienă orală riguroasă, inclusiv periajul regulat al dinților și utilizarea aței dentare, pentru menținerea rezultatelor albirii pe termen lung.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Albire Dentară Laser

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de albire dentară pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Teodora Nastase
Teodora Nastase
2024-03-18
Amabilitate si profesionalism
Andreea Trascu
Andreea Trascu
2024-03-13
Super echipa!
Daiana Mara
Daiana Mara
2024-02-27
Recomand Noadent Pipera, personal tânăr și amabil, curățenie și per total servicii ireproșabile. Doamna doctor Ioniță este foarte profi, comunica cu pacientul și explica procedura pas cu pas, in termeni ușor de înțeles. Am avut o experiența plăcută pana acum și intenționez sa rămân fidela acestei clinici.
Andreea Mânzu
Andreea Mânzu
2024-02-22
Mulțumesc NoaDent! Mulțumesc doamna doctor Ioniță Sabina pentru experiența fantastică si pentru ca m-ați ajutat să îmi înfrâng teama de dentist!! Sunteți fantastici!! 🤗🤗🤗
Romeo Vasiloni
Romeo Vasiloni
2024-02-19
A fost o experiența uluitor de plăcută. Sunt mult mai mult decât mulțumit. Mi-au redat zambetul si încrederea in mine. Mulțumesc mult Clinica Noadent. O placere de fiecare data când va calc pragul.
Catalina Ioana
Catalina Ioana
2024-02-13
Am fost pacienta doamnei doctor Sabotnicu si a fost perfectiunea intruchipata. Dansa are mana usoara, este o fire foarte calma si intelegatoare si a facut tot posibilul sa ma simt cat mai in siguranta si cat mai confortabila. Nu am avut niciun fel de durere. Sunt foarte multumita de serviciile si ofertele clinicii NoaDent, o echipa tanara, responsabila si profesionista. Mai rar asa personal! Recomand!

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: