Tratarea Gingivitei cu Laserul

tratament gingivita laser

Servicii Profesionale de Tratare a Gingivitei cu Laserul București

Scapă de Gingivită în cel mai placut mod!

Tratamentul gingivitei cu laserul dentar implica folosirea unui laser de dioda cu lungime de undă specifică pentru a elimina țesuturile inflamate și a reduce infecțiile bacteriene din cavitatea bucală.

În primul rând, se realizează un examen detaliat al cavității bucale pentru a identifica zonele afectate de gingivită și se curăță dinții și gingiile cu instrumente de igienă dentară pentru a îndepărta placa bacteriană și tartrul.

Apoi, se aplică laserul dentar pe țesuturile inflamate, cu o intensitate specifică pentru a îndepărta țesuturile afectate fără a afecta celulelor sănătoase din jur. Laserul are efect antiinflamator și antibacterian, reducând astfel inflamația și prevenind reapariția infecțiilor.

În plus, laserul stimulează regenerarea tesuturilor si accelerarea procesului de vindecare, prin eliminarea durerii și disconfortul pacientului.

Tratament cu Laserul, lipsit de durere!

După tratament, medicul stomatolog recomandă un plan de îngrijire orală individualizat pentru a menține gingiile sănătoase și a preveni apariția gingivitei.

Tratamentul cu laserul dentar poate fi o opțiune eficientă și confortabilă pentru tratarea gingivitei, oferind rezultate vizibile și durabile în cazul pacienților cu gingii inflamate și sensibile.

Durata tratamentului cu laser în gingivită poate varia în funcție de severitatea afecțiunii și de numărul de zone afectate, însă în general se poate finaliza într-o singura ședință de câteva minute până la o oră.

Un dezavantaj al tratamentului cu laser în gingivită poate fi costul mai ridicat comparativ cu alte metode de tratament, însă acesta poate fi compensat de eficiența și durabilitatea rezultatelor obținute.

Testimonial video

Beneficii ale extracției dentare:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Tratamentul gingivitei cu laserul este, în general, mult mai puțin dureros decât intervențiile chirurgicale tradiționale. Pacienții simt un disconfort minim sau niciun disconfort în timpul sau după procedură.

Utilizarea laserului în tratarea gingivitei oferă avantaje precum vindecarea mai rapidă, proceduri mai puțin invazive, conservarea țesuturilor sănătoase, reducerea disconfortului postoperator și prevenirea recidivei afecțiunii.

Tratamentul cu laserul pentru gingivită este considerat o metodă eficientă, deoarece laserul poate ajunge la zone inaccesibile prin alte metode, eliminând bacteriile nocive și reducând inflamația gingivală, contribuind astfel la îmbunătățirea stării de sănătate a gingiilor.

Terapia cu laserul pentru tratamentul gingivitei este considerată în general sigură, deoarece utilizează tehnologie avansată pentru a trata țesuturile afectate fără a afecta țesuturile sănătoase. Cu toate acestea, este important ca procedura să fie efectuată de către un specialist calificat și experimentat în utilizarea laserului stomatologic.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Tratare Gingivită cu Laserul

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de tratare a gingivitei pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: