Tratarea Gingivitei cu Laserul

tratament gingivita laser

Servicii Profesionale de Tratare a Gingivitei cu Laserul București

Scapă de Gingivită în cel mai placut mod!

Tratamentul gingivitei cu laserul dentar implica folosirea unui laser de dioda cu lungime de undă specifică pentru a elimina țesuturile inflamate și a reduce infecțiile bacteriene din cavitatea bucală.

În primul rând, se realizează un examen detaliat al cavității bucale pentru a identifica zonele afectate de gingivită și se curăță dinții și gingiile cu instrumente de igienă dentară pentru a îndepărta placa bacteriană și tartrul.

Apoi, se aplică laserul dentar pe țesuturile inflamate, cu o intensitate specifică pentru a îndepărta țesuturile afectate fără a afecta celulelor sănătoase din jur. Laserul are efect antiinflamator și antibacterian, reducând astfel inflamația și prevenind reapariția infecțiilor.

În plus, laserul stimulează regenerarea tesuturilor si accelerarea procesului de vindecare, prin eliminarea durerii și disconfortul pacientului.

Tratament cu Laserul, lipsit de durere!

După tratament, medicul stomatolog recomandă un plan de îngrijire orală individualizat pentru a menține gingiile sănătoase și a preveni apariția gingivitei.

Tratamentul cu laserul dentar poate fi o opțiune eficientă și confortabilă pentru tratarea gingivitei, oferind rezultate vizibile și durabile în cazul pacienților cu gingii inflamate și sensibile.

Durata tratamentului cu laser în gingivită poate varia în funcție de severitatea afecțiunii și de numărul de zone afectate, însă în general se poate finaliza într-o singura ședință de câteva minute până la o oră.

Un dezavantaj al tratamentului cu laser în gingivită poate fi costul mai ridicat comparativ cu alte metode de tratament, însă acesta poate fi compensat de eficiența și durabilitatea rezultatelor obținute.

Testimonial video

Beneficii ale extracției dentare:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Tratamentul gingivitei cu laserul este, în general, mult mai puțin dureros decât intervențiile chirurgicale tradiționale. Pacienții simt un disconfort minim sau niciun disconfort în timpul sau după procedură.

Utilizarea laserului în tratarea gingivitei oferă avantaje precum vindecarea mai rapidă, proceduri mai puțin invazive, conservarea țesuturilor sănătoase, reducerea disconfortului postoperator și prevenirea recidivei afecțiunii.

Tratamentul cu laserul pentru gingivită este considerat o metodă eficientă, deoarece laserul poate ajunge la zone inaccesibile prin alte metode, eliminând bacteriile nocive și reducând inflamația gingivală, contribuind astfel la îmbunătățirea stării de sănătate a gingiilor.

Terapia cu laserul pentru tratamentul gingivitei este considerată în general sigură, deoarece utilizează tehnologie avansată pentru a trata țesuturile afectate fără a afecta țesuturile sănătoase. Cu toate acestea, este important ca procedura să fie efectuată de către un specialist calificat și experimentat în utilizarea laserului stomatologic.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Tratare Gingivită cu Laserul

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de tratare a gingivitei pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Teodora Nastase
Teodora Nastase
2024-03-18
Amabilitate si profesionalism
Andreea Trascu
Andreea Trascu
2024-03-13
Super echipa!
Daiana Mara
Daiana Mara
2024-02-27
Recomand Noadent Pipera, personal tânăr și amabil, curățenie și per total servicii ireproșabile. Doamna doctor Ioniță este foarte profi, comunica cu pacientul și explica procedura pas cu pas, in termeni ușor de înțeles. Am avut o experiența plăcută pana acum și intenționez sa rămân fidela acestei clinici.
Andreea Mânzu
Andreea Mânzu
2024-02-22
Mulțumesc NoaDent! Mulțumesc doamna doctor Ioniță Sabina pentru experiența fantastică si pentru ca m-ați ajutat să îmi înfrâng teama de dentist!! Sunteți fantastici!! 🤗🤗🤗
Romeo Vasiloni
Romeo Vasiloni
2024-02-19
A fost o experiența uluitor de plăcută. Sunt mult mai mult decât mulțumit. Mi-au redat zambetul si încrederea in mine. Mulțumesc mult Clinica Noadent. O placere de fiecare data când va calc pragul.
Catalina Ioana
Catalina Ioana
2024-02-13
Am fost pacienta doamnei doctor Sabotnicu si a fost perfectiunea intruchipata. Dansa are mana usoara, este o fire foarte calma si intelegatoare si a facut tot posibilul sa ma simt cat mai in siguranta si cat mai confortabila. Nu am avut niciun fel de durere. Sunt foarte multumita de serviciile si ofertele clinicii NoaDent, o echipa tanara, responsabila si profesionista. Mai rar asa personal! Recomand!

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: