Tratament de canal endodontic

Servicii Profesionale de Tratament de Canal Endodontic

Dinți mai sănătoși, rapid și fără griji!

Canalul radicular reprezintă o secțiune a dintelui care pornește din vârful rădăcinii, traversează toată rădăcina și se termină în coroana dintelui. Acesta este format din nervul dentar și vase de sânge.

Împreună aceste două elemente constituie pulpa dentară. Pulpa dentară menține dintele ”viu” și oferă protecție pentru dinte. De asemenea poate determina schimbări de temperatură și astfel ocazional putem simți un oarecare disconfort când consumăm lichide/alimente foarte reci sau foarte fierbinți.

Odată ce pulpă dentară a fost atinsă de carie, aceasta are nevoie de tratament profesional. Acesta reprezintă tratamentul de canal.
Trebuie să știm că dacă dintele afectat are o carie mare sau chiar o fractură, bacteriile prezente în mediul oral vor afecta pulpa și ulterior, vor declanșa infecția.

În urmă cu ceva timp, termenul de tratament de canal era asociat ca un tratament dureros și care presupunea mai multe vizite la medicul endodont.

Tratament de canal endodontic

Bucurați-vă de un zâmbet sănătos cu serviciile noastre de tratament de canal endodontic! Echipa noastră experimentată de medici vă oferă o soluție completă și de încredere pentru problemele dvs. dentare. Indiferent de complexitatea cazului, vă garantăm o experiență lipsită de durere și un tratament precis, utilizând tehnologii de ultimă generație. Programați-vă consultația acum pentru a vă redobândi confortul și a vă recăștiga zâmbetul strălucitor!

Testimonial video

Beneficii ale tratamentului endodontic:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Unele semne și simptome care indică necesitatea unui tratament de canal includ durere intensă la nivelul dintelui, sensibilitate la temperaturi extreme, umflături la nivelul gingiilor, sensibilitate la presiune sau durere la mestecare.

În general, tratamentul de canal este efectuat sub anestezie locală, ceea ce face procedura relativ nedureroasă. Majoritatea pacienților simt o ușoară senzație de disconfort sau presiune, dar nu durere în timpul procedurii.

Durata unui tratament de canal poate varia în funcție de complexitatea cazului și de numărul de rădăcini dentare afectate. În general, tratamentul de canal poate dura între una și trei ședințe, cu posibilitatea ca unele cazuri mai complexe să necesite mai multe ședințe.

După finalizarea tratamentului de canal, dintelui îi poate fi aplicată o coroană sau o altă formă de restaurare pentru a-i restabili funcționalitatea și aspectul estetic. Este important să se continue o igienă orală riguroasă și să se efectueze vizite regulate la medicul dentist pentru a monitoriza starea generală a sănătății orale.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Extracție dentară

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de tratare a canalului endodontic pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: