Extracție Dentară

Servicii Profesionale de Extracție Dentară București

Fără dureri, doar un zâmbet mai frumos!

Descoperă serviciile noastre de extracție dentară, unde suntem dedicați să înlăturăm disconfortul și să-ți redăm zâmbetul strălucitor în cel mai prietenos mod posibil.

Extracție dentară, rapid și fără durere!

Extracția dentară reprezintă procedura prin care se îndepărtează un dinte sau o rădăcina dentară din cavitatea bucală. Aceasta poate fi necesară în cazul dinților cariați sau fracturați care nu mai pot fi tratați, dinților supranumerari care nu au loc în cavitatea bucală, dinților infectați sau dinților care prezintă riscul de a provoca probleme la nivelul gingiilor sau a altor dinți.

Înainte de extracție, medicul dentist va efectua un examen detaliat al cavității orale și va recomanda un plan de tratament adecvat pentru pacient. În unele cazuri, se poate recomanda realizarea unei radiografii dentare pentru a identifica exact poziția dintelui și a altor structuri din jurul dintelui.

Testimonial video

Beneficii ale extracției dentare:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Suntem dedicați să oferim o experiență fără durere și de înaltă calitate. Folosim tehnologii moderne și proceduri avansate pentru a minimiza disconfortul și a asigura un rezultat excelent.

Echipa noastră de stomatologi specializați pune accentul pe confortul pacienților. Folosim tehnici avansate de anestezie și tehnologie de ultimă generație pentru a asigura o extracție dentară fără durere.

Ne preocupăm profund de siguranța pacienților noștri. Toate procedurile noastre respectă cele mai înalte standarde de igienă și sterilizare. Echipa noastră este bine instruită și echipată cu echipament de protecție individuală.

Serviciul nostru premium se remarcă prin calitatea atentă la detalii, experiența specializată și tehnologia de vârf pe care o folosim. Garantăm un confort sporit, o recuperare rapidă și rezultate excelente, ceea ce face ca fiecare procedură să fie cu adevărat valoroasă pentru sănătatea ta orală și starea generală de bine.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Extracție dentară

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de extracție pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: