Extracție Dentară

Servicii Profesionale de Extracție Dentară București

Fără dureri, doar un zâmbet mai frumos!

Descoperă serviciile noastre de extracție dentară, unde suntem dedicați să înlăturăm disconfortul și să-ți redăm zâmbetul strălucitor în cel mai prietenos mod posibil.

Extracție dentară, rapid și fără durere!

Extracția dentară reprezintă procedura prin care se îndepărtează un dinte sau o rădăcina dentară din cavitatea bucală. Aceasta poate fi necesară în cazul dinților cariați sau fracturați care nu mai pot fi tratați, dinților supranumerari care nu au loc în cavitatea bucală, dinților infectați sau dinților care prezintă riscul de a provoca probleme la nivelul gingiilor sau a altor dinți.

Înainte de extracție, medicul dentist va efectua un examen detaliat al cavității orale și va recomanda un plan de tratament adecvat pentru pacient. În unele cazuri, se poate recomanda realizarea unei radiografii dentare pentru a identifica exact poziția dintelui și a altor structuri din jurul dintelui.

Testimonial video

Beneficii ale extracției dentare:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Suntem dedicați să oferim o experiență fără durere și de înaltă calitate. Folosim tehnologii moderne și proceduri avansate pentru a minimiza disconfortul și a asigura un rezultat excelent.

Echipa noastră de stomatologi specializați pune accentul pe confortul pacienților. Folosim tehnici avansate de anestezie și tehnologie de ultimă generație pentru a asigura o extracție dentară fără durere.

Ne preocupăm profund de siguranța pacienților noștri. Toate procedurile noastre respectă cele mai înalte standarde de igienă și sterilizare. Echipa noastră este bine instruită și echipată cu echipament de protecție individuală.

Serviciul nostru premium se remarcă prin calitatea atentă la detalii, experiența specializată și tehnologia de vârf pe care o folosim. Garantăm un confort sporit, o recuperare rapidă și rezultate excelente, ceea ce face ca fiecare procedură să fie cu adevărat valoroasă pentru sănătatea ta orală și starea generală de bine.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Extracție dentară

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de extracție pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Teodora Nastase
Teodora Nastase
2024-03-18
Amabilitate si profesionalism
Andreea Trascu
Andreea Trascu
2024-03-13
Super echipa!
Daiana Mara
Daiana Mara
2024-02-27
Recomand Noadent Pipera, personal tânăr și amabil, curățenie și per total servicii ireproșabile. Doamna doctor Ioniță este foarte profi, comunica cu pacientul și explica procedura pas cu pas, in termeni ușor de înțeles. Am avut o experiența plăcută pana acum și intenționez sa rămân fidela acestei clinici.
Andreea Mânzu
Andreea Mânzu
2024-02-22
Mulțumesc NoaDent! Mulțumesc doamna doctor Ioniță Sabina pentru experiența fantastică si pentru ca m-ați ajutat să îmi înfrâng teama de dentist!! Sunteți fantastici!! 🤗🤗🤗
Romeo Vasiloni
Romeo Vasiloni
2024-02-19
A fost o experiența uluitor de plăcută. Sunt mult mai mult decât mulțumit. Mi-au redat zambetul si încrederea in mine. Mulțumesc mult Clinica Noadent. O placere de fiecare data când va calc pragul.
Catalina Ioana
Catalina Ioana
2024-02-13
Am fost pacienta doamnei doctor Sabotnicu si a fost perfectiunea intruchipata. Dansa are mana usoara, este o fire foarte calma si intelegatoare si a facut tot posibilul sa ma simt cat mai in siguranta si cat mai confortabila. Nu am avut niciun fel de durere. Sunt foarte multumita de serviciile si ofertele clinicii NoaDent, o echipa tanara, responsabila si profesionista. Mai rar asa personal! Recomand!

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: