Despre Noi

Despre NoaDent

Valorile echipei NoaDent

Cu toții știm că cele mai frumoase evenimente din viața noastră sunt însoțite de zâmbete. Însă, la un moment dat, fiecare dintre noi devenim pacienți cu nevoia de a apela la serviciile unui medic stomatolog specialist pentru a ne păstra sănătatea dentară și frumusețea naturală a zâmbetului.

La NoaDent, suntem pregătiți să îți oferim servicii de top, precum și sprijinul nostru pe termen lung pentru păstrarea sănătății dentare. 

Punem pe primul loc nevoile pacienților care ne calcă pragul și am reușit să implementăm cu ajutorul tehnologiei avansate, tehnici care fac ca experiența pe care ei o au în clinica noastră, să le depășească frica de stomatolog. 

Așadar, viziunea noastră este aceea de a ajuta pacienții să aibă o sănătate orală bună cu ajutorul unor serviciilor de calitate, fără durere și traumă. 

Misiunea clinicii noastre dentare este de a oferi servicii stomatologice de inalta calitate pacientilor nostri, astfel incat acestia sa poata avea o sanatate orala buna fara durere si traume. Ne dorim sa fim alegerea numarul 1 a pacientilor nostri pentru toate nevoile lor dentare si sa le oferim un ambient placut si linistitor in care sa se simta confortabil. Ne angajam sa oferim servicii de calitate prin intermediul unei echipe de medici si personal calificat si dedicat, care sa le ofere pacientilor nostri cele mai bune rezultate.

Prioritatea noastra

GRIJA PENTRU PACIENT

Când vorbim despre sănătatea noastră dentară, trebuie să fim la fel de vigilenți ca și în celelalte ramuri ale medicinei.
Dinții sunt o componentă importantă a corpului nostru care ne influențează foarte mult starea fizică și psihică, deci, trebuie să apelăm la o clinică care ne poate oferi serviciile cele mai calitative și potrivite pentru noi.

La Noadent ne-am străduit să construim o astfel de clinică, care să ofere servicii premium și un ambient cât mai relaxant pentru pacienții noștri.

Fiecare membru al echipei noastre deține specializări în diverse ramuri ale medicinei dentare cu o vastă experiență în variate tipuri de tratamente stomatologice.

Pentru că fiecare pacient are dreptul de a avea parte de un tratament și intervenții stomatologice personalizate, la NoaDent oferim soluții personalizate pentru toți.

Mai mult decât atât, în fiecare etapă a tratamentului ne asigurăm că pacientul deține toate informațiile cu privire la avantajele și dezavantajele fiecăruia dintre tipurile de tratamente discutate, eventualele riscuri, dar și costurile pentru fiecare manoperă în parte.

Considerăm că acest fapt asigură transparența totală față de grijile fiecărui pacient, iar astfel reușim să construim o relație medic – pacient bazată pe încredere deplină, comunicare și atenție acordată nevoilor pacientului.

CONTACTEAZA-NE

 

Programare

În cadrul clinicii noastre, ambientul plăcut, profesionalismul și tehnologia modernă se îmbină cu pasiunea și atenția pentru fiecare procedură medicală.

Îți dorești să zâmbești mai mult?

Fă o programare și alege ziua și ora potrivită pentru tine!

Contact

Ne poti contacta sau te poti programa direct la:

+40 373 760 532

ADRESele NOASTRe

NoaDent Clinics

1. Soseaua Pipera, nr. 42, Bucuresti, sector 2.
2. Strada Matei Voievod 103A, Bucuresti, sectorul 2.