Pedodonție

pedodonție - stomatologie copii

Servicii Profesionale de Stomatologie dedicată copiilor tăi

Fără dureri, doar un zâmbet mai vesel!

Pedodonția este specialitatea stomatologică care se ocupă cu tratarea problemelor dentare ale copiilor și adolescenților. Acești medici stomatologi sunt specializati în diagnosticarea, tratarea și prevenirea afecțiunilor dentare ale copiilor, începând cu vârsta de 6 luni până la varsta de 18 ani.

 Medicii pedodonți au cunostinte speciale despre dezvoltarea și evoluția dinților la copii, fiind capabili să recomande tratamente adecvate pentru a preveni problemele dentare și a asigura o bună sănătate orală a copiilor. 

Stomatologie copii fără durere!

Pedodonția include tratamente precum detartrajul profesional, restaurarea dinților cariați, tratarea gingivitei și a altor afecțiuni dentare la copii, precum și consultații pentru igiena orală și educația micilor pacienți și a părinților cu privire la îngrijirea dinților.

De asemenea, specialiștii pedodonți pot recomanda tratamente specializate precum tratamentul canalelor radiculare pentru copiii cu probleme dentare severe.

Testimonial video

Beneficii stomatologie copii:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Se recomandă ca primul consult la un medic pedodont să aibă loc în jurul vârstei de un an sau la apariția primului dinte de lapte, pentru a începe monitorizarea dezvoltării orale a copilului și pentru a furniza îndrumare părinților în ceea ce privește îngrijirea orală a bebelușului.

Printre cele mai importante metode de prevenire a problemelor dentare la copii se numără igiena orală adecvată acasă, o alimentație sănătoasă, utilizarea de fluor și vizite regulate la medicul pedodont pentru examene de rutină și curățare profesională.

În primul rând, este important să comunicați deschis cu copilul dumneavoastră și să îi explicați procesul într-un mod pozitiv. Alegerea unui medic pedodont care este specializat în lucrul cu copiii și care creează un mediu confortabil și prietenos poate ajuta, de asemenea, la reducerea temerilor copilului dumneavoastră.

Radiografiile dentare sunt esențiale în diagnosticul problemelor dentare invizibile cu ochiul liber, cum ar fi cariile dintre dinți sau alte afecțiuni dentare. În stomatologia pediatrică, siguranța radiografiei este crucială, iar medicii pedodonți utilizează tehnici și echipamente speciale pentru a minimiza expunerea la radiații și pentru a asigura siguranța copiilor pe durata acestei proceduri.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Stomatologie la copii
Pedodonție

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesele dentare pentru copii pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: