Pedodonție

pedodonție - stomatologie copii

Servicii Profesionale de Stomatologie dedicată copiilor tăi

Fără dureri, doar un zâmbet mai vesel!

Pedodonția este specialitatea stomatologică care se ocupă cu tratarea problemelor dentare ale copiilor și adolescenților. Acești medici stomatologi sunt specializati în diagnosticarea, tratarea și prevenirea afecțiunilor dentare ale copiilor, începând cu vârsta de 6 luni până la varsta de 18 ani.

 Medicii pedodonți au cunostinte speciale despre dezvoltarea și evoluția dinților la copii, fiind capabili să recomande tratamente adecvate pentru a preveni problemele dentare și a asigura o bună sănătate orală a copiilor. 

Stomatologie copii fără durere!

Pedodonția include tratamente precum detartrajul profesional, restaurarea dinților cariați, tratarea gingivitei și a altor afecțiuni dentare la copii, precum și consultații pentru igiena orală și educația micilor pacienți și a părinților cu privire la îngrijirea dinților.

De asemenea, specialiștii pedodonți pot recomanda tratamente specializate precum tratamentul canalelor radiculare pentru copiii cu probleme dentare severe.

Testimonial video

Beneficii stomatologie copii:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Se recomandă ca primul consult la un medic pedodont să aibă loc în jurul vârstei de un an sau la apariția primului dinte de lapte, pentru a începe monitorizarea dezvoltării orale a copilului și pentru a furniza îndrumare părinților în ceea ce privește îngrijirea orală a bebelușului.

Printre cele mai importante metode de prevenire a problemelor dentare la copii se numără igiena orală adecvată acasă, o alimentație sănătoasă, utilizarea de fluor și vizite regulate la medicul pedodont pentru examene de rutină și curățare profesională.

În primul rând, este important să comunicați deschis cu copilul dumneavoastră și să îi explicați procesul într-un mod pozitiv. Alegerea unui medic pedodont care este specializat în lucrul cu copiii și care creează un mediu confortabil și prietenos poate ajuta, de asemenea, la reducerea temerilor copilului dumneavoastră.

Radiografiile dentare sunt esențiale în diagnosticul problemelor dentare invizibile cu ochiul liber, cum ar fi cariile dintre dinți sau alte afecțiuni dentare. În stomatologia pediatrică, siguranța radiografiei este crucială, iar medicii pedodonți utilizează tehnici și echipamente speciale pentru a minimiza expunerea la radiații și pentru a asigura siguranța copiilor pe durata acestei proceduri.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Stomatologie la copii
Pedodonție

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesele dentare pentru copii pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Teodora Nastase
Teodora Nastase
2024-03-18
Amabilitate si profesionalism
Andreea Trascu
Andreea Trascu
2024-03-13
Super echipa!
Daiana Mara
Daiana Mara
2024-02-27
Recomand Noadent Pipera, personal tânăr și amabil, curățenie și per total servicii ireproșabile. Doamna doctor Ioniță este foarte profi, comunica cu pacientul și explica procedura pas cu pas, in termeni ușor de înțeles. Am avut o experiența plăcută pana acum și intenționez sa rămân fidela acestei clinici.
Andreea Mânzu
Andreea Mânzu
2024-02-22
Mulțumesc NoaDent! Mulțumesc doamna doctor Ioniță Sabina pentru experiența fantastică si pentru ca m-ați ajutat să îmi înfrâng teama de dentist!! Sunteți fantastici!! 🤗🤗🤗
Romeo Vasiloni
Romeo Vasiloni
2024-02-19
A fost o experiența uluitor de plăcută. Sunt mult mai mult decât mulțumit. Mi-au redat zambetul si încrederea in mine. Mulțumesc mult Clinica Noadent. O placere de fiecare data când va calc pragul.
Catalina Ioana
Catalina Ioana
2024-02-13
Am fost pacienta doamnei doctor Sabotnicu si a fost perfectiunea intruchipata. Dansa are mana usoara, este o fire foarte calma si intelegatoare si a facut tot posibilul sa ma simt cat mai in siguranta si cat mai confortabila. Nu am avut niciun fel de durere. Sunt foarte multumita de serviciile si ofertele clinicii NoaDent, o echipa tanara, responsabila si profesionista. Mai rar asa personal! Recomand!

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: