Tratamente stomatologice București

Tratamente

La NoaDent poti beneficia de urmatoarele servicii:

Pedodonție

Este ramura stomatologică pediatrică care se ocupă cu profilaxia și tratamentul afecțiunilor specifice dentiției temporare, precum și a dentitiei permanente la copii.

Endodonție

Endodonția se ocupă cu tratamentul afecțiunilor din interiorul dintelui sau mai exact, cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul patologiei pulpare. Ca și tratamente uzuale la care ai acces în clinica noastră amintim: obturație de canal, rezecție apicală, scoaterea nervului.

Ortodonție

Aparatul dentar este un tip de aparat ortodontic care te ajută să îți îndrepți dinții și să obții astfel un rezultat corect funcțional și estetic. Acestea sunt fabricate din metal, plastic sau alte aliaje prețioase și funcționează prin aplicarea unei presiuni ușoare pentru a vă deplasa dinții în poziția ideală.

Dinți ficși în 24h

Acest tratament vine în ajutorul pacienților care au nevoie de reabilitare orală rapidă cu soluția ideală. Conceptul nostru îi ajută să zâmbească din nou, cu ajutorul unor lucrări fixe (dinți ficși) în doar 24h!

Protetică dentară

Protetica dentară este acea ramură a stomatologiei care se îngrijește de înlocuirea dinților lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor cu ajutorul tratamentelor personalizate.

Implantologie și chirurgie cu laser

Echipa noastră de medici specializați în implantologie și chirurgie dentară, este dedicată să ofere îngrijire personalizată pentru nevoile tale, cu cele mai recente tehnologii, inclusiv chirurgia dentară cu laser și implantologia.

Detartraj și decontaminare laser

Detartrajul dentar profesional este o parte importantă a menținerii unui zâmbet sănătos, iar cu ajutorul decontaminării laser, întreg procesul contribuie la combaterea bolilor gingivale, care pot cauza probleme grave de sănătate.

Albire dentară

Știai că acum poți opta pentru albirea dentară cu laser?
Albirea dentară cu laser este un mod sigur și eficient de a schimba culoarea dinților. Laserul acționează prin descompunerea decolorării de pe suprafața dinților, transformând dinții tăi în nuanța dorită.

Contacteaza-ne

Programare

În cadrul clinicii noastre, ambientul plăcut, profesionalismul și tehnologia modernă se îmbină cu pasiunea și atenția pentru fiecare procedură medicală.

Îți dorești să zâmbești mai mult?

Fă o programare și alege ziua și ora potrivită pentru tine!

Contact

Ne poti contacta sau te poti programa direct la:

+40 373 760 532

Adresa Noastra

NoaDent Clinic

Soseaua Pipera, nr. 42, Bucuresti, sector 2.
Vis-a-vis de Mall Promenada