Fațete Dentare

Servicii Profesionale de Fațete Dentare București

Beneficiaza de oferta exclusiva - Fațete De la 2800€!

Descoperă Secretul Zâmbetului Perfect! Cu fațetele dentare, transformarea zâmbetului tău devine realitate. Oferind durabilitate, albire și corectarea imperfecțiunilor dentare, fatetele noastre sunt cheia pentru un zâmbet strălucitor și încrezător. Descoperă acum cum poți obține un zâmbet de Hollywood!

Cum Funcționează Procesul de Aplicare

Ne dorim să facem întregul proces cât mai simplu și confortabil pentru tine. Aici, la NoaDent, te vei bucura de o experiență ușoară și lipsită de stres pe tot parcursul procedurii de aplicare a fatetelor dentare. Iată cum funcționează:

1. Consultație Inițială Personalizată: Totul începe cu o consultație inițială cu unul dintre medicii noștri specialiști. Vom discuta în detaliu despre obiectivele tale, opțiunile disponibile și orice întrebări pe care le ai. Acesta este momentul în care vom crea un plan de tratament personalizat pentru tine.

2. Pregătirea Dintilor: Înainte de a aplica fatetele, vom pregăti ușor dinții pentru procedură. Acest lucru poate include îndepărtarea unei cantități minime de smalț, în funcție de necesitățile tale individuale.

3. Măsurători Precise: Vom lua măsurători precise ale dinților tăi pentru a ne asigura că fatetele se potrivesc perfect și că rezultatele vor fi de-a dreptul remarcabile.

4. Aplicarea Fatetelor Dentare: Fatetele dentare vor fi aplicate cu mare grijă, unul câte unul. Vei simți minim disconfort și niciun disconfort semnificativ. Procesul este rapid și fără durere.

5. Strălucește Cu Încredere: După aplicarea cu succes a fatetelor, te vei uita în oglindă și vei vedea un zâmbet nou, strălucitor și absolut fermecător. Vei pleca de la clinica noastră cu încredere și cu un zâmbet pe care lumea îl va remarca.

Testimonial video

6. Îngrijirea Ulterioară: Vei primi instrucțiuni detaliate despre cum să îngrijești fatetele dentare pentru a le menține în cea mai bună formă. Este important să urmezi aceste sfaturi pentru a te bucura de beneficiile fatetelor pe termen lung.

La NoaDent, suntem dedicați oferirii celor mai bune servicii și rezultate. Echipa noastră de medici specialiști și personalul nostru calificat vor face tot posibilul pentru a-ți transforma zâmbetul într-o operă de artă. Vino să descoperi cât de ușor poate fi să obții un zâmbet de invidiat. Programări sunt disponibile acum!

Beneficii fațete dentare:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Fațetele dentare pot corecta o serie de probleme dentare estetice, inclusiv decolorarea, petele, forma inegală a dinților, spațiile între dinți și alte imperfecțiuni dentare minore, oferind astfel un zâmbet mai uniform și mai atrăgător.

Procedura de aplicare a fațetelor dentare implică pregătirea delicată a suprafeței dinților și aplicarea fațetelor personalizate. Durabilitatea fațetelor dentare variază în funcție de materialul utilizat și de igiena orală adecvată, dar, în general, acestea sunt concepute să reziste mulți ani cu îngrijire corespunzătoare.

Deși nu există restricții alimentare specifice, este recomandat să se evite alimentele sau băuturile excesiv de tari sau colorate, pentru a preveni petele sau deteriorarea fațetelor dentare. Îngrijirea orală regulată, precum periajul și folosirea aței dentare, este esențială pentru menținerea igienei dentare și a sănătății fațetelor dentare.

Durata medie a procedurii de aplicare a fațetelor dentare poate varia în funcție de numărul de dinți tratați și de complexitatea cazului. În general, procedura poate dura câteva zile, uneori și câteva săptămâni, incluzând consultarea inițială, pregătirea dinților și aplicarea fațetelor personalizate.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Fațete Dentare

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de fațetare dentară pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: