Echipa NoaDent

Munca în echipă și cele mai înalte standarde alături de cele mai noi tehnologii ne ajută să transformăm zâmbete!

medic

Consultație gratuită + Voucher 4200 RON

Completează formularul pentru a beneficia de ofertă:

În ce constă procedura Dinți Ficși în doar 24 de ore?

01 Evaluarea inițială

Medicul va efectua o evaluare detaliată a stării generale a dinților și a maxilarului pentru a determina fezabilitatea procedurii.

02 Planificarea tratamentului

După evaluare, se va realiza un plan de tratament personalizat, care poate include imagistică avansată și scanări pentru a determina poziționarea exactă a implanturilor dentare.

03 Extracția dinților*

*DACA ESTE NECESAR: Dacă există dinți afectați sau deteriorați, aceștia vor fi extrasi pentru a face loc implanturilor dentare.

04 Implantul dentar

Se vor plasa implanturile dentare în maxilarul pacientului, oferind o bază solidă pentru dinții noi.

05 Montarea coroanei sau a punții

După evaluare, se va realiza un plan de tratament personalizat, care poate include imagistică avansată și scanări pentru a determina poziționarea exactă a implanturilor dentare.

06 Urmarirea post-tratament

Medicul va monitoriza progresul postoperator și va oferi instrucțiuni specifice privind igiena orală și îngrijirea corectă a noilor dinți.

Recenzii pacienți

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

Ce riști dacă amâni procedura?

Degradarea sănătății dentare existente

Dacă o persoană amână procedura Fast and Fixed, problemele dentare existente, cum ar fi cariile sau afecțiunile gingivale, pot continua să se agraveze, ceea ce poate duce la deteriorarea și pierderea suplimentară a dinților sănătoși.

Pierderea osului maxilar

Lipsa unui dinte sau a mai multor dinți poate duce la pierderea osului maxilar în zona respectivă. Amânarea procedurii poate agrava această situație, făcând ca ulterior plasarea implanturilor dentare să devină mai dificilă din cauza cantității insuficiente de os.

Dezvoltarea altor complicații

Problemele dentare netratate pot duce la apariția unor complicații mai serioase, cum ar fi infecțiile, durerile cronice sau afectarea structurilor orale adiacente. Amânarea procedurii Fast and Fixed poate crește riscul de dezvoltare a acestor complicații și poate necesita proceduri mai complexe și costisitoare pe termen lung.

Avantajele procedurii Dinți Ficși în 24 de ore:

aspect-natural

ARATĂ ȘI SE SIMT LA FEL CA DINȚII NATURALI

dantura-completa-24

ZÂMBET COMPLET ÎN DOAR 24 DE ORE

incredere-de-sine

CONFORT ȘI ÎNCREDERE ÎMBUNĂTAȚITĂ

functionalitate-imediata

FUNCȚIONALITATE IMEDIATĂ

numar-redus-de-implanturi

NUMĂR REDUS DE IMPLANTURI

cost-redus

COSTURI MAI MICI

modificarea-aspectului-facial

IMBUNĂTĂȚEȘTE ESTETICA FEȚEI

usor de intretinut

UȘOR DE ÎNTREȚINUT

De ce să alegi procedura Dinți Ficși în 24 de ore?

Procedura de fixare a dinților în 24 de ore implică utilizarea celor mai precise tehnici și instrumente pentru a asigura plasarea exactă a implanturilor dentare și a coroanelor, asigurând astfel o aliniere perfectă a acestora.

Procesul este conceput pentru a fi cât mai puțin invaziv posibil, pentru a reduce disconfortul și durerea pacientului. Tehnicile moderne permit realizarea intervenției fără a afecta excesiv țesuturile sănătoase din jurul dinților.

Prin utilizarea celor mai recente tehnologii și a materialelor de cea mai înaltă calitate, procedura asigură o siguranță sporită pentru pacient, minimizând riscul de complicații și îmbunătățind rezistența și durabilitatea dinților fixați.

Planificarea atentă a fiecărui pas al procedurii, împreună cu utilizarea tehnologiilor avansate de imagistică, permite obținerea unor rezultate previzibile și estetice, care îndeplinesc așteptările pacientului în ceea ce privește aspectul și funcționalitatea dinților fixați.

Procedura de fixare a dinților în 24 de ore este concepută pentru a fi eficientă din punct de vedere al timpului, permițând finalizarea întregului proces într-un interval de timp scurt, ceea ce reduce disconfortul și timpul de recuperare al pacientului.

Roxana Ionescu

Asistent Universitar, Doctor in științe medicale, specialist laser la Universitatea din Aachen