Terapia Durerii

durere dentară

Dureri dentare? Avem tratamente eficiente pentru dispariția disconfortului.

Uită de dureri, zâmbește fără griji!

Terapia durerii în stomatologia modernă implică utilizarea unor metode eficiente și sigure pentru a gestiona și controla durerea cauzată de afecțiunile dentare.

În primul rând, medicii stomatologi folosesc analgezice și antiinflamatoare pentru a ameliora durerea imediat după tratament și pentru a preveni durerea postoperatorie.

De asemenea, se pot utiliza metode neinvazive precum terapia cu oxigen hiperbaric pentru a ameliora durerea și a accelera procesul de vindecare.

Terapia durerii în stomatologia modernă se concentrează pe oferirea unui tratament confortabil și eficient pentru pacienții cu afecțiuni dentare dureroase, utilizând metode moderne și sigure pentru a gestiona durerea și a asigura o experiență confortabilă pentru pacient.

Tratăm durerea, rapid și fără durere!

Laserterapia este o metodă de tratare a durerii în stomatologia modernă care implică utilizarea unui laser de diodă cu lungime de undă specifică pentru a ameliora durerea și a accelera procesul de vindecare în cazul bolilor dentare.

Acest tip de tratament poate fi utilizat pentru a gestiona durerea cauzată de afecțiuni precum gingivita, abcese dentare sau dureri postoperatorii. Laserul are efect antiinflamator și antibacterian, reducând astfel inflamația și prevenind reapariția infecțiilor.

În plus, laserul stimulează regenerarea țesuturilor, astfel are loc și accelerarea procesului de vindecare, prin metode non-invazive, fără dureri sau disconfort.

Laserterapia poate fi o opțiune confortabilă și eficientă pentru gestionarea durerii în stomatologia modernă, oferind rezultate rapide și durabile în cazul pacienților cu afecțiuni dentare dureroase.

Testimonial video

Beneficii ale terapie laser:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Terapia cu laserul stomatologic poate fi recomandată pentru o gamă largă de afecțiuni dentare, inclusiv pentru tratarea cariilor, a gingivitei, a afecțiunilor nervului dentar sau a ulcerațiilor bucale, precum și pentru proceduri de albire a dinților. Este important să consultați medicul dentist pentru a evalua dacă terapia cu laser este potrivită în cazul dvs.

Durata unei ședințe de terapie a durerii dentare cu laserul stomatologic poate varia în funcție de procedură și de complexitatea cazului. În general, majoritatea procedurilor laser durează între 30 de minute și o oră, însă acest lucru poate varia în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui pacient.

Efectele secundare ale terapiei cu laserul stomatologic sunt în general minime și pot include sensibilitate temporară la rece sau căldură, umflături ușoare sau minim disconfort gingival. Aceste efecte secundare sunt de obicei temporare și se rezolvă de la sine în câteva zile.

Terapia cu laserul stomatologic poate fi utilizată în majoritatea cazurilor, indiferent de vârsta pacientului. Cu toate acestea, este important să discutați cu medicul dentist pentru a evalua necesitatea și potrivirea terapiei cu laser în funcție de condiția specifică a pacientului, mai ales în cazul copiilor sau al persoanelor cu anumite afecțiuni medicale preexistente.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Vindecarea durerii dentare

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de terapie a durerii pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Teodora Nastase
Teodora Nastase
2024-03-18
Amabilitate si profesionalism
Andreea Trascu
Andreea Trascu
2024-03-13
Super echipa!
Daiana Mara
Daiana Mara
2024-02-27
Recomand Noadent Pipera, personal tânăr și amabil, curățenie și per total servicii ireproșabile. Doamna doctor Ioniță este foarte profi, comunica cu pacientul și explica procedura pas cu pas, in termeni ușor de înțeles. Am avut o experiența plăcută pana acum și intenționez sa rămân fidela acestei clinici.
Andreea Mânzu
Andreea Mânzu
2024-02-22
Mulțumesc NoaDent! Mulțumesc doamna doctor Ioniță Sabina pentru experiența fantastică si pentru ca m-ați ajutat să îmi înfrâng teama de dentist!! Sunteți fantastici!! 🤗🤗🤗
Romeo Vasiloni
Romeo Vasiloni
2024-02-19
A fost o experiența uluitor de plăcută. Sunt mult mai mult decât mulțumit. Mi-au redat zambetul si încrederea in mine. Mulțumesc mult Clinica Noadent. O placere de fiecare data când va calc pragul.
Catalina Ioana
Catalina Ioana
2024-02-13
Am fost pacienta doamnei doctor Sabotnicu si a fost perfectiunea intruchipata. Dansa are mana usoara, este o fire foarte calma si intelegatoare si a facut tot posibilul sa ma simt cat mai in siguranta si cat mai confortabila. Nu am avut niciun fel de durere. Sunt foarte multumita de serviciile si ofertele clinicii NoaDent, o echipa tanara, responsabila si profesionista. Mai rar asa personal! Recomand!

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: