Implantologie și chirurgie cu laserul

Servicii Profesionale de Implantologie Dentară București

Implanturi fără dureri, doar un zâmbet mai frumos!

Echipa noastră de medici specializați în implantologie și chirurgie dentară, este dedicată să ofere îngrijire personalizată pentru nevoile tale, cu cele mai recente tehnologii, inclusiv chirurgia dentară cu laser și implantologia.
Implantul dentar este constituit dintr-un mic șurub realizat din titan sau alte aliaje care conțin titan, cu scopul de a imita rolul unei rădăcini artificiale. Acesta se inserează în osul maxilar superior sau inferior, această operație realizându-se de către medicul specialist chirurg.

Implanturi dentare laser premium

Etapele inserării unui implant dentar sunt:

  1. Consultația – la prima întâlnire cu medicul se va stabili dacă pacientul este sau nu eligibil pentru realizarea acestei intervenții. Pacientul va face un CT (Computer Tomograf) pentru a examina starea osului în care va fi inserat implantul.
  2. Planul de tratament – în urma tuturor investigațiilor, medicul implantolog va discuta cu pacientul toate opțiunile potrivite de tratament. Planul de tratament va cuprinde intervențiile necesare pentru a se ajunge la rezultatul dorit, costurile acestora, precum și timpul estimat.
  3. Anestezia și intervenția chirurgicală – rezultatul favorabil al intervenției va depinde de mai mulți factori precum situația clinică biologică a pacientului, calitatea materialelor folosite și bineînțeles profesionalismul chirurgului oral. Pe tot parcursul operației, vei fi anesteziat, deci nu va fi intervenție dureroasă. Se va executa o incizie la nivelul gingiei, pentru a expune osul în care se va introduce implantul dentar. În situațiile în care volumul de os nu este suficient, medicul va recomanda prima dată o intervenție de adiție osoasă, pentru a mări volumul de os. Este necesar ca implantul să aibă stabilitatea bună pentru a sustine coroana dentară.
  4.  Îndepărtarea firelor de sutură – această procedură are loc după ce a fost inserat implantul dentar, la o perioadă de aproximativ o săptămână, în cabinetul stomatologic.
  5. Timpul de vindecare/osteointegrare– această etapă este cea care durează ceva mai mult, deoarece reprezintă timpul de așteptare ca implantul să se oseointegreze in os. Această etapă durează de obicei câteva luni. Depinde de complexitatea cazului și numărul de implante pus. Implantul va fi acoperit  pentru a proteja zona de bacterii și resturi alimentare, care pot provoca inflamții și infecție iar în timp pierderea stabilității implantului. 
  6. Va urma etapa inserării bontului protetic (partea pe care va sta coroana dentară si care face legătura cu rădăcina artificială).
  7. În final, lucrarea dentară, și anume partea vizibilă a implanturilor care va fi de regulă din ceramică sau zirconiu. 

Testimonial video

Laserul dentar are un mare succes și în tratamentele de chirurgie orală. Acesta se realizează fără efecte adverse precum sângerarea, durerea sau edemul (umflătura) deoarece laserul taie,  dar în același timp coagulează vasele de sânge. 

Are rol antiinflamator asupra tesuturilor, iar în comparație cu freza sau fierăstrăul chirurgical, laserul nu are contact cu țesutul osos, reducând astfel riscul unei necroze tisulară. Întotdeauna sângerarea este minimă,  iar vindecarea este mult mai rapidă.

Beneficii ale implanturilor dentare laser:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Utilizarea laserului în implanturile dentare aduce avantaje precum proceduri mai precise, vindecare mai rapidă, minimizarea sângerării, prevenirea infecțiilor, confort sporit pentru pacienți, conservarea țesuturilor sănătoase și obținerea de rezultate estetice superioare.

Procedura de implant dentar cu laser este mai puțin dureroasă decât metodele tradiționale, deoarece laserul poate reduce sângerarea și disconfortul post-operator, permițând o recuperare mai rapidă și mai confortabilă pentru pacienți.

Pașii cheie ai unei proceduri de implant dentar cu laser includ evaluarea inițială a sănătății orale, planificarea tratamentului, inserarea implanturilor cu ajutorul laserului, aplicarea restaurărilor și urmărirea postoperatorie pentru a monitoriza progresul și vindecarea. Este esențial ca acești pași să fie realizați de un specialist calificat și experimentat în utilizarea laserului în implantologie.

Durata procedurii de implant dentar cu laser poate varia în funcție de complexitatea cazului și de numărul de implanturi necesare. În general, procedura poate dura câteva ore sau mai mult, în funcție de necesitățile specifice ale fiecărui pacient.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Implantologie Dentară Premium

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de implantologie dentară pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: