Detartraj și decontaminare laser

Servicii Profesionale de Detartraj Laser București

Un zâmbet mai curat și mai frumos!

Detartrajul dentar profesional este o parte importantă a menținerii unui zâmbet sănătos, iar cu ajutorul decontaminării laser, întreg procesul contribuie la combaterea bolilor gingivale, care pot cauza probleme grave de sănătate. Acesta poate preveni afecțiuni mult mai grave a căror tratare este mult mai costisitoare față de cât costă un tratament de detartraj.

La Noadent vei găsi o serie întreagă de tratamente profilactice, care te vor ajuta să îți menții sănătatea orală în stare perfectă.

1. Igienizarea profesională – aceasta presupune localizarea plăcii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placă bacteriană – detartrajul cu ultrasunete – airflow – periajul profesional

2. Sigilarea șanțurilor și fosetelor de pe zona ocluzală a molarilor (suprafața dinților care realizează masticația alimentelor)

3. Depistarea și tratamentul cariilor aflate în faza incipientă

4. Sfaturi privind reguli igiena orală: alegerea unei tehnici corecte de periaj potrivită, ce perii/paste de dinți folosim, consiliere privind folosirea mijloacelor auxiliare de igienizare (apă de gură, ață și periuțe interdentare, dușul bucal)

5. Fluorizare locală – această metodă are loc prin pensulare sau cu ajutorul gutierelor speciale.

Procedură non-invazivă și rapidă!

Procedura cu laser diodă are loc după igienizarea totală, și anume, detartraj, periaj și airflow. Manual, cu ajutorul unui program special al laserului dentar, zona subgingivală se decontaminează perfect, eliminând astfel bacteriile patogene care pot determina în timp afecțiuni dentare sau chiar parodontale.

Este o tehnologie avansată și precisă de prevenire a îmbolnăvirilor dentare. Laserul este metoda prin care pacienții pot avea parte de întreținere și vindecare pe termen lung după anumite tratamente, precum cele parodontale. Procedurile cu laser se aleg la indicația medicului stomatolog.

Pentru că igiena este principala măsură de prevenire a cariilor dentare la toată lumea aceasta trebuie să fie constantă chiar şi la nou-născuţi, prin ştergerea cavităţii bucale zilnic cu o compresă sterilă. Prin adoptarea acestui obicei, copilul își va însuși mult mai ușor, după apariţia primilor dinţi, obiceiul de igienă orală zilnică.

Testimonial video

Beneficii ale detartrajului dentar laser:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Detartrajul cu laser oferă numeroase avantaje, inclusiv eliminarea mai eficientă a tartrului și a plăcii bacteriene, reducerea sângerării gingivale, confort sporit pentru pacient și o recuperare mai rapidă, comparativ cu metodele tradiționale de detartraj.

Detartrajul cu laser este, în general, mai puțin dureros decât metodele tradiționale, deoarece laserul poate minimiza disconfortul și sângerarea gingiilor, oferind astfel o experiență mai confortabilă pentru pacienți.

Detartrajul cu laser poate fi benefic pentru oricine dorește o curățare orală mai eficientă și mai confortabilă, în special pentru cei care se confruntă cu sângerări gingivale, sensibilitate dentară sau care au o sensibilitate crescută la procedurile stomatologice tradiționale.

După detartrajul cu laser, este recomandat să se respecte o igienă orală riguroasă, inclusiv periajul regulat al dinților de cel puțin două ori pe zi, utilizarea aței dentare și vizite regulate la medicul dentist pentru evaluări și igienizări profesionale, pentru a menține sănătatea orală pe termen lung.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Detartraj și decontaminare laser

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de detartraj laser pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Teodora Nastase
Teodora Nastase
2024-03-18
Amabilitate si profesionalism
Andreea Trascu
Andreea Trascu
2024-03-13
Super echipa!
Daiana Mara
Daiana Mara
2024-02-27
Recomand Noadent Pipera, personal tânăr și amabil, curățenie și per total servicii ireproșabile. Doamna doctor Ioniță este foarte profi, comunica cu pacientul și explica procedura pas cu pas, in termeni ușor de înțeles. Am avut o experiența plăcută pana acum și intenționez sa rămân fidela acestei clinici.
Andreea Mânzu
Andreea Mânzu
2024-02-22
Mulțumesc NoaDent! Mulțumesc doamna doctor Ioniță Sabina pentru experiența fantastică si pentru ca m-ați ajutat să îmi înfrâng teama de dentist!! Sunteți fantastici!! 🤗🤗🤗
Romeo Vasiloni
Romeo Vasiloni
2024-02-19
A fost o experiența uluitor de plăcută. Sunt mult mai mult decât mulțumit. Mi-au redat zambetul si încrederea in mine. Mulțumesc mult Clinica Noadent. O placere de fiecare data când va calc pragul.
Catalina Ioana
Catalina Ioana
2024-02-13
Am fost pacienta doamnei doctor Sabotnicu si a fost perfectiunea intruchipata. Dansa are mana usoara, este o fire foarte calma si intelegatoare si a facut tot posibilul sa ma simt cat mai in siguranta si cat mai confortabila. Nu am avut niciun fel de durere. Sunt foarte multumita de serviciile si ofertele clinicii NoaDent, o echipa tanara, responsabila si profesionista. Mai rar asa personal! Recomand!

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: