Detartraj și decontaminare laser

Servicii Profesionale de Detartraj Laser București

Un zâmbet mai curat și mai frumos!

Detartrajul dentar profesional este o parte importantă a menținerii unui zâmbet sănătos, iar cu ajutorul decontaminării laser, întreg procesul contribuie la combaterea bolilor gingivale, care pot cauza probleme grave de sănătate. Acesta poate preveni afecțiuni mult mai grave a căror tratare este mult mai costisitoare față de cât costă un tratament de detartraj.

La Noadent vei găsi o serie întreagă de tratamente profilactice, care te vor ajuta să îți menții sănătatea orală în stare perfectă.

1. Igienizarea profesională – aceasta presupune localizarea plăcii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placă bacteriană – detartrajul cu ultrasunete – airflow – periajul profesional

2. Sigilarea șanțurilor și fosetelor de pe zona ocluzală a molarilor (suprafața dinților care realizează masticația alimentelor)

3. Depistarea și tratamentul cariilor aflate în faza incipientă

4. Sfaturi privind reguli igiena orală: alegerea unei tehnici corecte de periaj potrivită, ce perii/paste de dinți folosim, consiliere privind folosirea mijloacelor auxiliare de igienizare (apă de gură, ață și periuțe interdentare, dușul bucal)

5. Fluorizare locală – această metodă are loc prin pensulare sau cu ajutorul gutierelor speciale.

Procedură non-invazivă și rapidă!

Procedura cu laser diodă are loc după igienizarea totală, și anume, detartraj, periaj și airflow. Manual, cu ajutorul unui program special al laserului dentar, zona subgingivală se decontaminează perfect, eliminând astfel bacteriile patogene care pot determina în timp afecțiuni dentare sau chiar parodontale.

Este o tehnologie avansată și precisă de prevenire a îmbolnăvirilor dentare. Laserul este metoda prin care pacienții pot avea parte de întreținere și vindecare pe termen lung după anumite tratamente, precum cele parodontale. Procedurile cu laser se aleg la indicația medicului stomatolog.

Pentru că igiena este principala măsură de prevenire a cariilor dentare la toată lumea aceasta trebuie să fie constantă chiar şi la nou-născuţi, prin ştergerea cavităţii bucale zilnic cu o compresă sterilă. Prin adoptarea acestui obicei, copilul își va însuși mult mai ușor, după apariţia primilor dinţi, obiceiul de igienă orală zilnică.

Testimonial video

Beneficii ale detartrajului dentar laser:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Detartrajul cu laser oferă numeroase avantaje, inclusiv eliminarea mai eficientă a tartrului și a plăcii bacteriene, reducerea sângerării gingivale, confort sporit pentru pacient și o recuperare mai rapidă, comparativ cu metodele tradiționale de detartraj.

Detartrajul cu laser este, în general, mai puțin dureros decât metodele tradiționale, deoarece laserul poate minimiza disconfortul și sângerarea gingiilor, oferind astfel o experiență mai confortabilă pentru pacienți.

Detartrajul cu laser poate fi benefic pentru oricine dorește o curățare orală mai eficientă și mai confortabilă, în special pentru cei care se confruntă cu sângerări gingivale, sensibilitate dentară sau care au o sensibilitate crescută la procedurile stomatologice tradiționale.

După detartrajul cu laser, este recomandat să se respecte o igienă orală riguroasă, inclusiv periajul regulat al dinților de cel puțin două ori pe zi, utilizarea aței dentare și vizite regulate la medicul dentist pentru evaluări și igienizări profesionale, pentru a menține sănătatea orală pe termen lung.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Detartraj și decontaminare laser

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de detartraj laser pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: