Parodontologie Laser

Servicii Profesionale de Tratare a Parodontozei București

Fără dureri, rapid, cu laserul!

Cred că majoritatea dintre noi am auzit despre paradontoză că reprezintă una dintre cele mai serioase afecțiuni orale. Din păcate, ignorată,  parodontoza va conduce în final către pierderea dinților.

Parodontoza mai este numită și parodontită sau boală parodontală, denumirea provenind de la faptul că este o afecțiune care deteriorează parodonțiul – țesutul care susține dinții. Aceasta este o afecțiune de natură bacteriană ce deteriorează gingiile și țesuturile de susținere ale dintelui. 

Boala parodontală se poate prezenta sub mai multe forme sau stadii de evoluție. Se declanșează în urma gingivitei, odată cu depunerea plăcii bacteriene, care după ce se intărește pe dinți se transformă în tartru.

Tratăm Parodontoza, rapid și sigur!

Parodontoza evoluează într-un mod silențios, nu presupune dureri și niciun disconfort major, de aceea, majoritatea pacienților o ignoră. Dar dacă vrei să aflii care sunt simptomele trebuie să fii atent la:

 • respirație urât mirositoare – halitoza
 • gingii care sângerează spontan, în timpul masticației sau la periajul dinților
 • gingii de culoare violet și umflate
 • sensibilitatea dinților
 • semne de mobilitate dentară
 • retracții gingivale – încep să se vadă rădăcinile dinților
 • abcese, semne de puroi la nivelul șanțului gingival – de obicei în cazurile mai avansate.

Deși parodontoza este o boală dentară destul de complexă, care se dezvoltă în mai multe stadii, despre schema de tratament trebuie să spunem că este una extrem de flexibilă, care să satisfacă nevoile pacientului. Bineînțeles,  se apelează la un tratament diferit sau prelungit, în funcție de progresul parodontozei.

Rolul tratamentului bolii parodontale este de a controla și stopa infecția existentă, de a ajuta osul să se remineralizeze. Până în prezent, acest lucru presupunea intervenții chirurgicale cu instrumente dentare invazive, vindecare îndelungată, cu disconfort postoperatorii.

Testimonial video

Cu ajutorul tehnologiei avansate, și anume cu ajutorul laserului dentar, astăzi, noi îți oferim terapia parodontală laser, o tehnică minim-invazivă, caracterizată printr-o evoluție considerabilă față de chirurgia clasică folosită în bolile gingiei.

Terapia parodontală laser reprezintă o revoluție uimitoare în tratamentele parodontale și gingivale. Studiile și practica din clinică prezintă un număr foarte mare de succese ce ne arată că folosirea laserului în tratamentele de chiuretaj și planare radiculară produc mari îmbunătățiri, rezultatele fiind menținute un timp mai îndelungat. 

În principiu etapele unui tratament parodontal cu laser presupun:

 • detartraj, airflow și periaj profesional
 • decontaminarea dentară efectuată cu laserul diodă
 • chiuretajul realizat cu laserul dentar, planare și scalare radiculară
 • biostimularea efectuată în scopul de a grăbi vindecarea țesuturilor

Beneficii ale tratamentului laser pentru parodontoză:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Tratamentul parodontozei cu laserul este considerat a fi eficient, deoarece ajută la reducerea inflamației gingiilor, la eliminarea bacteriilor nocive și la promovarea vindecării rapide a țesuturilor afectate, oferind, totodată, o opțiune mai puțin invazivă și mai puțin dureroasă în comparație cu anumite metode tradiționale.

Printre principalele beneficii ale tratamentului parodontozei cu laserul se numără reducerea inflamației, eliminarea bacteriilor nocive, conservarea țesuturilor sănătoase, promovarea vindecării rapide, redresarea gingiilor retrase, proceduri mai puțin dureroase și prevenirea recidivei afecțiunii.

Da, tratamentul parodontozei cu laserul este considerat a fi sigur atunci când este efectuat de către un specialist calificat în utilizarea laserului stomatologic. Utilizarea laserului în tratamentul parodontozei minimizează riscul de complicații și oferă o opțiune de tratament mai sigură și mai confortabilă pentru pacienți.

Timpul de recuperare după tratamentul parodontozei cu laserul este adesea mai scurt în comparație cu metodele tradiționale. Pacienții pot experimenta o recuperare rapidă, fără senzații intense de durere sau disconfort, permițându-le să se întoarcă la activitățile lor normale într-un timp mai scurt.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Tratarea Parodontozei cu Laserul

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de tratare a parodontozei pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Teodora Nastase
Teodora Nastase
2024-03-18
Amabilitate si profesionalism
Andreea Trascu
Andreea Trascu
2024-03-13
Super echipa!
Daiana Mara
Daiana Mara
2024-02-27
Recomand Noadent Pipera, personal tânăr și amabil, curățenie și per total servicii ireproșabile. Doamna doctor Ioniță este foarte profi, comunica cu pacientul și explica procedura pas cu pas, in termeni ușor de înțeles. Am avut o experiența plăcută pana acum și intenționez sa rămân fidela acestei clinici.
Andreea Mânzu
Andreea Mânzu
2024-02-22
Mulțumesc NoaDent! Mulțumesc doamna doctor Ioniță Sabina pentru experiența fantastică si pentru ca m-ați ajutat să îmi înfrâng teama de dentist!! Sunteți fantastici!! 🤗🤗🤗
Romeo Vasiloni
Romeo Vasiloni
2024-02-19
A fost o experiența uluitor de plăcută. Sunt mult mai mult decât mulțumit. Mi-au redat zambetul si încrederea in mine. Mulțumesc mult Clinica Noadent. O placere de fiecare data când va calc pragul.
Catalina Ioana
Catalina Ioana
2024-02-13
Am fost pacienta doamnei doctor Sabotnicu si a fost perfectiunea intruchipata. Dansa are mana usoara, este o fire foarte calma si intelegatoare si a facut tot posibilul sa ma simt cat mai in siguranta si cat mai confortabila. Nu am avut niciun fel de durere. Sunt foarte multumita de serviciile si ofertele clinicii NoaDent, o echipa tanara, responsabila si profesionista. Mai rar asa personal! Recomand!

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: