Dinți Ficși în 24h

fast & fixed dinți ficși în 24 ore

Servicii Profesionale de Fast & Fixed București

Un zâmbet complet în doar 24 de ore!

Acest tratament vine în ajutorul pacienților care au nevoie de reabilitare orală rapidă cu soluția ideală. Conceptul nostru îi ajută să zâmbească din nou, cu ajutorul unor lucrări fixe (dinți ficși) în doar 24h! Practic, tratamentul constă în inserarea unor implanturi speciale, angulate, care evită formațiunile anatomice precum sinusul maxilar și canalul mandibular, și care profită la maximum de “dotarea” osoasă a pacientului.

Etapele tratamentului constau în:

  • consultație, radiografie dentară și tip CT
  • amprentarea arcadelor
  • intervenția chirurgicală propriu-zisă, în care  are loc inserarea implanturilor
  • radiografie de verificare
  • din nou amprente pentru lucrarea provizorie
  • fixarea lucrării provizorii

Fast & Fixed - Dinți ficși în 24 de ore.

În general, la maxilar se vor putea insera până la 6 implanturi, iar la mandibulă un număr de 4 implanturi, peste care vor veni inserate  două lucrări de dinți cimentați provizorii. Astfel, în aceeași zi, pacientul va avea o dantură nouă, funcțională și estetică. 

Cu ajutorul punții dentare fixată în aceeași ședință cu implanturile se asigură redobândirea funcționalității și esteticii, astfel încât pacientul să poată avea o viață socială și dantură funcțională pe toata durata perioadei de osteointegrare!

Care sunt mai exact pacienții eligibili pentru această procedură?

Persoanele care doresc să evite protezele dentare fixe pot opta pentru sistemul modern ”dinți ficși în 24h”, dar mai precis această tehnologia inovativă se adresează pacienților cu probleme precum:

  • persoanele care prezintă edentații totale, care și-au pierdut toți dinții de pe ambele arcade și nu acceptă proteze totale mobilizabile
  • persoanele care mai au doar câțiva dinți restanți pe arcadă care nu sunt suficienți pentru a susține o lucrare protetică fixată pe aceștia

După operație de inserare a implanturilor, pacientul trebuie să aștepte aproximativ 6-12 luni pentru osteointegrare, perioada în care osul alveolar se integrează cu structura implantului dentar. 

 După perioada de osteointegrare, pacientul revine la consultație pentru înlocuirea lucrării protetice provizorii cu una definitivă. După acest proces, când vor fi inserate punțile dentare fixe definitive,  tratamentul este în totalitate finalizat. 

Testimonial video

Animație 3D

Beneficii Fast & Fixed:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Procedura "Fast and Fixed" este potrivită pentru persoanele care suferă de pierderea mai multor dinți și vor să iși recapete dantura complet sănătoasă într-un timp cât mai scurt.

Printre beneficiile principale ale procedurii "Fast and Fixed" se numără restaurarea rapidă a zâmbetului, soluția rapidă pentru pierderea dinților, confortul și stabilitatea, aspectul natural al dinților, redobândirea funcționalității dentare și prevenirea deteriorării oaselor maxilare.

După procedura "Fast and Fixed", pacienții pot resimți o ușoară senzație de disconfort pentru o perioadă scurtă de timp, iar majoritatea se pot întoarce la activitățile normale în decurs de câteva zile.

Pentru a menține dinții fixați în 24 de ore, este important să se efectueze o igienă orală regulată și să se efectueze vizite periodice la medicul dentist pentru evaluări și curățări regulate. Durata de viață a acestor dinți fixați poate varia în funcție de îngrijirea adecvată și de starea generală a sănătății orale a pacientului.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Fast & Fixed - Dinți ficși în doar 24 de ore!

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de fast & fixed pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: