Ortodonție

aparat dentar invizibil, ortodontie

Servicii Profesionale de Ortodonție București

Aparatul dentar

Aparatul dentar este un tip de aparat ortodontic care te ajută să îți îndrepți dinții și să obții astfel un rezultat corect funcțional și estetic. Acestea sunt fabricate din metal, plastic sau alte aliaje prețioase și funcționează prin aplicarea unei presiuni ușoare pentru a vă deplasa dinții în poziția ideală.

Medicii ortodonți recomandă aparatele dentare pentru a trata probleme precum spațierea, alinierea, mușcătura și dezvoltarea maxilarului și a dinților atât în rândul copiilor, cât și la adulți. În cadrul clinicii noastre te vei bucura de atenția unor medici ortodonti de excepție, precum și de aparate dentare de ultimă generație la prețuri decente.

Ele se clasifică în:

  • Aparate dentare mobile destinate copiilor între 7 și 12 ani.
  • Aparate dentare fixe pentru adulți și copii.

Dinți drepți, rapid și fără durere!

Totodată, aparatele dentare pot fi detașabile sau fixe și sunt disponibile în mai multe tipuri diferite, în funcție de scopul pentru care aveți nevoie de ele.

În general, tratamentul ortodontic începe cu o consultație inițială în care medicul nostru ortodont discută nevoile tale și face recomandări cu privire la cel mai bun plan de tratament pentru dantura ta. Odată ce ați convenit asupra unui plan adecvat pentru tratamentul ortodontic.

Dacă este necesar, el poate efectua, de asemenea, unele extracții sau alte proceduri înainte de a începe aplicarea aparatului dentar; cu toate acestea, se va opta pentru acest lucru doar atunci când este absolut necesar, deoarece întârzie timpul de tratament.

Testimonial video

Beneficii ale aparatului dentar:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Tratamentul cu aparat dentar este recomandat în general în perioada adolescenței, atunci când dinții și maxilarele sunt în continuă dezvoltare, dar poate fi, de asemenea, benefic în orice etapă a vieții pentru corectarea problemelor de aliniere a dinților.

Tipurile de aparate dentare includ aparatele fixe și aparatele invizibile. Alegerea celei mai potrivite opțiuni depinde de nevoile individuale ale pacientului, de gradul de corecție necesar și de preferințele acestuia, iar această decizie este luată împreună cu medicul ortodont în urma unei evaluări detaliate.

În timpul purtării aparatului dentar, este esențial să se efectueze o igienă orală riguroasă, inclusiv periajul regulat al dinților, folosirea aței dentare și utilizarea apei de gură antibacteriană. Utilizarea periuțelor de dinți și aței dentare speciale pentru aparatele dentare poate face igiena mai ușoară și mai eficientă.

Tratamentul cu aparat dentar poate aduce beneficii pe termen lung, precum corectarea alinierii dinților și a mușcăturii, prevenirea problemelor de sănătate orală, îmbunătățirea funcționalității masticatorii, îmbunătățirea stimei de sine și a aspectului estetic al zâmbetului, precum și prevenirea problemelor de vorbire asociate cu alinierea incorectă a dinților.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Aparat Dentar

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de ortodonție pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Teodora Nastase
Teodora Nastase
2024-03-18
Amabilitate si profesionalism
Andreea Trascu
Andreea Trascu
2024-03-13
Super echipa!
Daiana Mara
Daiana Mara
2024-02-27
Recomand Noadent Pipera, personal tânăr și amabil, curățenie și per total servicii ireproșabile. Doamna doctor Ioniță este foarte profi, comunica cu pacientul și explica procedura pas cu pas, in termeni ușor de înțeles. Am avut o experiența plăcută pana acum și intenționez sa rămân fidela acestei clinici.
Andreea Mânzu
Andreea Mânzu
2024-02-22
Mulțumesc NoaDent! Mulțumesc doamna doctor Ioniță Sabina pentru experiența fantastică si pentru ca m-ați ajutat să îmi înfrâng teama de dentist!! Sunteți fantastici!! 🤗🤗🤗
Romeo Vasiloni
Romeo Vasiloni
2024-02-19
A fost o experiența uluitor de plăcută. Sunt mult mai mult decât mulțumit. Mi-au redat zambetul si încrederea in mine. Mulțumesc mult Clinica Noadent. O placere de fiecare data când va calc pragul.
Catalina Ioana
Catalina Ioana
2024-02-13
Am fost pacienta doamnei doctor Sabotnicu si a fost perfectiunea intruchipata. Dansa are mana usoara, este o fire foarte calma si intelegatoare si a facut tot posibilul sa ma simt cat mai in siguranta si cat mai confortabila. Nu am avut niciun fel de durere. Sunt foarte multumita de serviciile si ofertele clinicii NoaDent, o echipa tanara, responsabila si profesionista. Mai rar asa personal! Recomand!

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: