Ortodonție

aparat dentar invizibil, ortodontie

Servicii Profesionale de Ortodonție București

Aparatul dentar

Aparatul dentar este un tip de aparat ortodontic care te ajută să îți îndrepți dinții și să obții astfel un rezultat corect funcțional și estetic. Acestea sunt fabricate din metal, plastic sau alte aliaje prețioase și funcționează prin aplicarea unei presiuni ușoare pentru a vă deplasa dinții în poziția ideală.

Medicii ortodonți recomandă aparatele dentare pentru a trata probleme precum spațierea, alinierea, mușcătura și dezvoltarea maxilarului și a dinților atât în rândul copiilor, cât și la adulți. În cadrul clinicii noastre te vei bucura de atenția unor medici ortodonti de excepție, precum și de aparate dentare de ultimă generație la prețuri decente.

Ele se clasifică în:

  • Aparate dentare mobile destinate copiilor între 7 și 12 ani.
  • Aparate dentare fixe pentru adulți și copii.

Dinți drepți, rapid și fără durere!

Totodată, aparatele dentare pot fi detașabile sau fixe și sunt disponibile în mai multe tipuri diferite, în funcție de scopul pentru care aveți nevoie de ele.

În general, tratamentul ortodontic începe cu o consultație inițială în care medicul nostru ortodont discută nevoile tale și face recomandări cu privire la cel mai bun plan de tratament pentru dantura ta. Odată ce ați convenit asupra unui plan adecvat pentru tratamentul ortodontic.

Dacă este necesar, el poate efectua, de asemenea, unele extracții sau alte proceduri înainte de a începe aplicarea aparatului dentar; cu toate acestea, se va opta pentru acest lucru doar atunci când este absolut necesar, deoarece întârzie timpul de tratament.

Testimonial video

Beneficii ale aparatului dentar:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Tratamentul cu aparat dentar este recomandat în general în perioada adolescenței, atunci când dinții și maxilarele sunt în continuă dezvoltare, dar poate fi, de asemenea, benefic în orice etapă a vieții pentru corectarea problemelor de aliniere a dinților.

Tipurile de aparate dentare includ aparatele fixe și aparatele invizibile. Alegerea celei mai potrivite opțiuni depinde de nevoile individuale ale pacientului, de gradul de corecție necesar și de preferințele acestuia, iar această decizie este luată împreună cu medicul ortodont în urma unei evaluări detaliate.

În timpul purtării aparatului dentar, este esențial să se efectueze o igienă orală riguroasă, inclusiv periajul regulat al dinților, folosirea aței dentare și utilizarea apei de gură antibacteriană. Utilizarea periuțelor de dinți și aței dentare speciale pentru aparatele dentare poate face igiena mai ușoară și mai eficientă.

Tratamentul cu aparat dentar poate aduce beneficii pe termen lung, precum corectarea alinierii dinților și a mușcăturii, prevenirea problemelor de sănătate orală, îmbunătățirea funcționalității masticatorii, îmbunătățirea stimei de sine și a aspectului estetic al zâmbetului, precum și prevenirea problemelor de vorbire asociate cu alinierea incorectă a dinților.

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Aparat Dentar

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de ortodonție pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: