Protetică Dentară

Servicii Profesionale de Protetică Dentară București

Obține zâmbetul dorit alături de NoaDent!

Mai exact, prin protetică dentară ne referim la restabilirea danturii cu ajutorul unor lucrări fixe: coroane și punți dentare, fațete și diferite tipuri de proteze.

Coroanele dentare sau punțile dentare sunt o opțiune excelentă pentru a vă reface zâmbetul, reprezentând o alternativă cu aspect natural la restaurările din ceramică sau zirconiu.

Coroanele dentare sunt lucrări protetice ce acoperă în totalitate un bont sau un dinte cu un grad mare de distrucție coronară, reușind astfel să îi redea în totalitate rolul funcțional și estetic. O astfel de lucrare protetică se recomandă în următoarele situații:

  • dinții sunt afectați în proporție mare din cauza cariilor avansate;
  • dinții au nevoie de o restaurare în ceea ce privește forma și culoarea
    în cadrul unui tratament cu implanturi dentare;
  • dinți fracturați, ciobiți, rupți sau care au suferit anterior o traumă dentară
    în urma unui tratament de canal care necesită o restaurare protetică.

Proteze dentare

Protezele dentare reprezintă o opțiune foarte bună dacă nu se poate opta pentru reabilitarea cu lucrări fixe. Acestea oferă un tratament în cazul în care nu mai pot fi salvați anumiți dinți sau mai ales a absenței totale a dinților. Îmbunătățesc aspectul, funcția masticatorie, fonația și cresc încrederea în sine.

Aceste lucrări pot preveni, de asemenea aspectul feței, protejând eventualii dinți naturali rămași și aici ne referim la protezele parțiale.

Protezele se realizează în funcție de amprenta dentară personalizată a fiecărui pacient, astfel încât să fie confortabile și să corespundă din punct de vedere funcțional și estetic cu dinții existenți pe arcadă.

Protezele dentare reprezintă soluții dentare mai puțin costisitoare. Însă trebuie să știi că acestea trebuie refăcute sau rebazate în general o dată la câțiva ani, pe principiu pentru că, odată cu trecerea timpului, gingiile își modifică forma, deci, după un timp proteza devine incomodă și poate provoca disconfort.

De câte tipuri pot fi o protezele dentare?

1. Proteze dentare mobile parțiale – care înlocuiesc unul sau mai mulți dinți
2. Proteze dentare mobile totale – care înlocuiesc toți dinții, se fixează direct pe arcadă, cu ajutorul efectului de vid

Testimonial video

3. Proteze dentare scheletate – Acestea pot fi:

  • proteze cu sistem de prindere pe culise sau capse ce necesită învelirea dinților de sprijin cu coroane metalo-ceramice, dar nu există niciun disconfort din punct de vedere estetic.
  • proteze telescopate care presupun o preparare mai profundă dinților de sprijin. Aceștia sunt acoperiți cu un schelet metalic de formă conică. Proteza va avea în interiorul său niște lăcașuri ce corespund perfect ca poziție și formă pentru structurilor metalice ce acoperă dinții.
  • protezele cu croșete turnate. Croșetele metalice permit imobilizarea protezei prin unul sau două brațe metalice ce împrejmuiesc parțial sau în totalitate dintele și prin unul sau mai mulți pinteni ce se ancorează în lăcașurile preparate în dinte.

4. Proteza dentară pe implant

Acestea sunt varianta cea mai bună de tratament în cazul pacienților care au pierdut întreaga dantură și care, nu pot opta pentru o punte totală fixă ancorată pe implanturi dentare.

Protetica dentară aduce numeroase beneficii printre care:

Prezentare Clinica NoaDent

Descoperă transformarea zâmbetelor noastre: Experiență. Îngrijire. Rezultate spectaculoase.

Galerie foto

FAQs

Întrebări frecvente

Candidații potriviți pentru procedurile de protetică dentară includ persoanele care suferă de pierderea parțială sau totală a dinților, sau care au dinți deteriorați sau slăbiți, și care doresc să își îmbunătățească funcționalitatea și aspectul estetic al zâmbetului.

Tipurile de proteze dentare includ protezele fixe și protezele mobile. Alegerea celei mai potrivite opțiuni depinde de necesitățile individuale ale pacientului, de starea generală a sănătății orale și de preferințele acestuia, iar această decizie este luată împreună cu medicul dentist în urma unei evaluări detaliate.

Printre principalele beneficii ale procedurilor de protetică dentară se numără restaurarea funcției dentare, îmbunătățirea aspectului estetic al zâmbetului, prevenirea problemelor osoase, redobândirea confortului în masticare și vorbire, menținerea alinierii corecte a dinților, recuperarea capacității de mestecare adecvată și îmbunătățirea stimei de sine și a calității vieții.

Coroanele dentare personalizate pot revitaliza complet aspectul și funcționalitatea zâmbetului dvs. Acestea oferă o soluție durabilă și estetică pentru dinții deteriorați sau slăbiți, permițându-vă să vă bucurați din nou de un zâmbet sănătos și strălucitor. Programați-vă acum pentru o evaluare detaliată și descoperiți cum coroanele dentare vă pot transforma zâmbetul!

Descopera procesul simplu si fara durere pentru

Protetică Dentară

pasul numarul 1

Programare

Contactează-ne pentru a programa o consultație convenabilă și primește asistență rapidă și prietenoasă.

Consultație

Experimentează o consultație atentă și detaliată pentru a determina cea mai bună soluție pentru sănătatea ta orală.

pasul numarul 3

Procedură

Eliminăm disconfortul din procesul de protetică dentară pentru a vă oferi o experiență lipsită de stres dar și de durere.

pasul numarul 4

îngrijire

Beneficiază de sfaturi și îngrijire post-operatorie de la specialiștii noștri pentru o recuperare rapidă și confortabilă.

Feedback oferit de catre pacientii nostri

Zâmbetul, cheia bucuriei tale

Stephan Bernard
Stephan Bernard
2023-11-01
Am optat pentru procedura de dinți ficși in 24 de ore in cadrul clinicii NoaDent și nu regret o secundă acest lucru. Medici dedicați, care mi-au alungat teama prin profesionalism. (deși, era destul de mare). Recomand din suflet și voi mai apela la serviciile NoaDent dacă va mai fi cazul.
Natalia
Natalia
2023-11-01
Sunt extrem de mulțumită de experiența la Noadent. Tratamentul pentru parodontoză a fost eficient și lipsit de durere, iar rezultatele au fost uimitoare. Îi recomand pe toate femeile care se confruntă cu această problemă. Noadent este locul unde vei găsi soluția!
Elena Grosu
Elena Grosu
2023-11-01
Am avut nevoie de tratament pentru carii și Noadent a fost alegerea perfectă. Echipa lor a făcut totul pentru a mă liniști și a făcut procesul atât de ușor. Sunt recunoscătoare că mi-au readus zâmbetul fără griji!
David Willow
David Willow
2023-11-01
Amazing service, me and my wife came here specially for veneers offer which we saw on facebook, and we were very satisfied by the service. Doctors are real professionals and very kind in general. Great job!
Khan Rajib
Khan Rajib
2023-10-28
i went there for a root canal and I'm very satisfied with work done by doctor Sabotnicu Madalina,painless, quick and very delicately executed treatments. it was a great experience 🤩 Thank you so much doctor Sabotnicu Madalina
Nistor Andreea
Nistor Andreea
2023-10-25
recomand cu încredere serviciile❤️

NOADENT PIPERA

NOADENT IANCULUI

NOADENT MILITARI

Formular programare/intrebari: