Consultație Stomatologică Online

Bine ați venit la Serviciul de Consultație Online NoaDent Digital

Beneficii

Într-o lume în continuă digitalizare, ne adaptăm pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate, direct din confortul casei dvs. Descoperiți avantajele consultației online oferite de clinica stomatologică NoaDent.

Confort

Experimentați o consultație profesională fără a părăsi confortul casei dvs.

Flexibilitate

Alegeți un interval orar care se potrivește cel mai bine programului dvs.

Siguranță

Prioritizam confidențialitatea și folosim protocoale de criptare pentru a proteja informațiile medicale sensibile.

Timp Economisit

Economisiți timp cu deplasările

Cum Funcționează

NoaDent Digital: Sănătatea Orală în Era Digitală!

Programarea

Selectați o dată și un interval orar disponibil din calendarul nostru online.

Plata Consultației

După ce ați confirmat programarea, veți fi direcționat către pagina de plată securizată.

Întâlnirea Virtuală

Conectați-vă la întâlnire folosind linkul primit pe email și Discutați cu medicul nostru specialist despre problemele și preocupările dvs. dentare.

Planul de Tratament

Primiți un plan de tratament personalizat, bazat pe discuția avută în cadrul consultației online și discutați despre opțiunile de tratament stabilirea pașilor următori.

FAQs

Intrebari Frecvente

Consultația stomatologică online este concepută pentru a oferi informații, sfaturi și orientări generale bazate pe simptomele și preocupările pacienților. Deși nu poate înlocui un examen fizic în întregime, tehnologia modernă permite pacientului să împărtășească fotografii sau videoclipuri cu medicul, care pot oferi o perspectivă preliminară. Dacă medicul consideră că este necesar un examen fizic, pacientul va fi îndrumat să programeze o vizită la cabinet.

Dacă în urma consultației online se constată că aveți nevoie de tratament imediat sau de investigații suplimentare, veți fi îndrumat să programați o vizită la cea mai apropiată clinică NoaDent.

Păstrarea confidențialității pacienților noștri este o prioritate pentru noi. Folosim platforme securizate și respectăm toate reglementările în vigoare referitoare la protecția datelor. Consultația dvs. nu va fi înregistrată și niciun detaliu personal sau medical nu va fi distribuit terților fără acordul dvs. expres.

 Plata pentru consultația online se face în avans, folosind metodele de plată disponibile pe platforma noastră - acestea pot include card de credit, transfer bancar sau alte metode de plată online. Odată ce plata este confirmată, veți primi toate detaliile necesare pentru a vă conecta la consultație.