Află în doar 5 minute ce este un implant dentar

Implantul dentar este o procedură dentară care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă. Aceasta implică plasarea unuei rădăcini din titan în osul maxilarului, care servește ca ancoră pentru o proteză dentară, cum ar fi o coroană, o punte sau o proteză dentară fixă.

Dacă vă gândiți la implanturi dentare, poate vă întrebați ce sunt și ce presupun. În aceast articol pe blog, vom discuta elementele de bază ale implanturilor dentare, pe înțelesul tuturor!

Tratamentul cu implant dentar este o procedură care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă cu un șurub perfect biocompatibil cu țesutul uman.

Un implant dentar  este o rădăcină dentară artificială care este plasată în maxilar pentru a ține în loc un dinte de înlocuire sau o punte. Dacă luați în considerare implanturile dentare, poate vă întrebați ce sunt și ce implică aceste mici piese de metal.

Componența unui implant dentar

implant dentar componente

Sunteți îngrijorat de lipsa dinților dumneavoastră?

Implanturile dentare sunt soluția perfectă pentru persoanele care doresc să înlocuiască unul sau mai mulți dinți lipsă. Aceștia oferă o soluție permanentă, cu aspect natural, confortabilă și ușor de utilizat.

Cu implanturile dentare, puteți mânca tot ce doriți și puteți zâmbi cu încredere. Nu va trebui să vă mai faceți griji cu privire la căderea dinților sau la golurile jenante din zâmbetul dumneavoastră.

Candidatul ideal pentru un astfel de tratament:

Persoanele sănătoase, cu maxilarul complet, sunt cei mai buni candidați pentru implanturi dentare. Medicul dentist va lua în considerare toate circumstanțele și va decide dacă tratamentul este posibil, în funcție de nevoile dumneavoastră individuale, precum și de cele ale altor proceduri medicale pe care este posibil să le fi efectuat deja, cum ar fi adițile osoase sau extracțiile de măsele de minte.

Contribuția de mai sus oferă câteva informații de fond despre cât de important poate fi să găsiți un chirurg calificat care are experiență de lucru în diverse domenii din cadrul chirurgiei orale, dar nu oferă prea multe detalii specifice cu privire la motivul pentru care acest lucru contează atât de mult atunci când alegeți o metodă de inserare.

Dentistul va decide dacă tratamentul cu implant dentar București este posibil în cazul unui solicitant cu maxilarul incomplete și gingii sănătoase!

Medicii implantologi de excepție din clinica stomatologică Noadent, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor temeri înțelese greșit.

Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar București. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!

Un răspuns

  1. Un articol plăcut ochiului și util. Pe alte site-uri, formatarea textului strigă uneori la cer pentru răzbunare. Când văd un perete de text, plec. Iată spațierea și conținutul potrivit. Cu siguranță voi reveni aici mai des 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *