Mai mult ca sigur esti in cautarea Zambetului Perfect! PS: ai ajuns unde trebuie!

Fațetele dentare au devenit un tratament stomatologic popular în ultimii ani. Acest lucru se datorează faptului că acestea oferă o serie de beneficii, inclusiv un zâmbet mai alb și dinți mai drepți.
Cu toate acestea, unele persoane sunt îngrijorate de faptul că fațetele dentare pot deteriora dinții.

În acest articol, vom explora avantajele, beneficiile si dezavantajele fațetelor dentare și vom răspunde la întrebarea: Fațetele dentare strica dinții?

Ce sunt fatetele dentare?

fațete dentare

Fațetele dentare sunt soluția optimă și rapidă pentru a obține un zâmbet de un alb strălucitor, dar în același timp natural.
Totusi dorinta de a obtine zambetul mult dorit trebuie să fie discutată împreună cu medicul stomatolog care îți va explica ce este mai bine pentru dantura ta.

Cele mai cautate fatete sunt realizate din ceramica (Fatete Dentare Emax) si zirconiu (Fatete Dentare Zirconiu), acestea sunt sunt realizate din materiale de o calitate superioară și foarte rezistente care nu provoacă reacții alergice.
ATENTIE! Fatetele dentare necesită aceeași igienă orală pe care o necesită și dinții naturali.

Avantajele fațetelor dentare:

Fațete dentare dezavantaje:

Integritatea dinților dumneavoastră nu este afectată în niciun fel de această inovație uimitoare!

Cu toate aceste avantaje și funcționalități, este ușor de văzut că fațetele dentare nu vă vor deteriora în niciun fel dinții.
Așadar, data viitoare când vă faceți griji cu privire la deteriorarea dinților din cauza unui tratament dentar nu puneți pe listă și fațetele dentare.

Tratamentul cu fațete dentare este o modalitate sigură și eficientă de îmbunătățire a aspectului
estetic. Acesta nu deteriorează dinții, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru cei care doresc un zâmbet estetic mai frumos.

Medicii stomatologi din clinica stomatologică Noadent, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce frumusețea zâmbetului pe buze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *